Zoo!

... Livet är ett zoo i en djungel. Life is a zoo in a jungle.

I går var vi på Attica Zoo, utanför Spata. Låter ganska enkelt. Ja. Det ligger ju bara ca 1 mil från vårt Porto Rafti. Vi skulle vara framme vid 12 för att möta Joana, Lara och Tom. Vi åkte i bra tid, vid ca. 11.30 så vi kunde ha lite tid på oss då vi skulle hem igen.

So far so good.

Sen tänkte vi smartskallar att vi skulle spara en tullavgift och ta vägen över en liten by vid sidan av motorvägen. Korpi. En liten by som ligger vid sidan av motorvägen. Pa kartan var det en stor rod väg som gick genom byn med en del gula småvägar vid sidan av. I verkligheten var det hundra gula småvagar och tusen bruna grusvägar, halften var enkelriktade och en tredjedel av de tvåfiliga vagarna var endast breda nog for en normalstor bil.Sa vi snurrade runt dar ett tag, men tog oss till slut till Spata.

I Spata var det forsta vi gjorde att kora fel, två gånger pa raken, och hamnade mitt i Spata som vi skulle runt. Här pratade de inte bra engelska eller ingen engelska alls. Men folk tutade och vinkade lyckligt till oss... Efter ett tag av ytterligare snurrande runt runt, hittade vi ut.

Och kom fram vid 12.40...

Att tillagga ar att det var 33 grader varmt denna dag.

Pa vagen hem akte vi ocksa lite fel, men det ar lattare att ta sig ut och bort fran en stad an att hitta i den...

Zoo var trevligt, fast djuren var lika slaka och slöa som vi var. Lemurerna vaknade till andra gangen vi var dit o lekte lite med oss. Sofi blev sa föralskad att hon köpte en lemur med sig. Kostade bara 15Euro i den lilla butiken vid entren.


A bit broken =(
Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0